PREDSTAVNICI NOGOMETNE ŠKOLE HŠK ZRINJSKI U POSJETI NOGOMETNOJ ŠKOLI GNK DINAMO

Nakon posjete nogometnoj školi HŠK „Zrinjski“ Mostar predstavnika nogometne akademije SK Atletiko iz Orašja gosp. Izudina Mustedanagića i gosp. Omera Nurkića u studenom prošle godine kada je ostvarena suradnja između ove dvije škole nogometa i odigrana prijateljska utakmicu između predpionira HŠK „Zrinjski“ Mostar i SK Atletika, na inicijativu predstavnika SK Atletika koji već imaju dogovorenu suradnju s GNK Dinamo dogovorena je i posjeta predstavnika N.Š. HŠK Zrinjski nogometnoj akademiji GNK Dinamo kako bi se unaprijedili odnosi između ovih nogometnih škola.

Sastanak se dogodio jučer u Zagrebu kada su se ispred nogometne akademij SK Atletiko gosp. Omer Nurkić i predstavnici nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar treneri Draženko Bogdan, Ivan Dominković i voditelj nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar Dragan Perić sastali s predstavnicima GNK Dinama gosp. Markom Vukelićem - Bimbom te sportskim direktorom GNK Dinamo gosp. Marijanom Vlakom. Uz srdačnu dobrodošlicu gosp. Marijan Vlak predstavnike N.Š. HŠK „Zrinjski“ Mostar upoznao je s radom nogometne škole GNK Dinamo, te naglasio da je GNK Dinamo otvoren za suradnju i da se veseli budućim puno boljom odnosima na svakom planu, te da je HŠK Zrinjski za njega poseban klub jer je i njegov djed nastupao za HŠK „Zrinjski“ Mostar.
Predstavnici nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar zahvalili su se gosp. Vukeliću i g. Vlaku na srdačnom prijemu i tom prigodom poklonili dres HŠK „Zrinjski“ u nadi da će buducnosti kako GNK Dinama tako i HŠK ZrinjskI biti još svjetlija, a i suradnja mnogo veća na zadovoljstvo svih.

JoomShaper